Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: London Borough of Camden

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Gurmanska večera uz Loïc

Klasična francuska kuhinja, mediteranski okusi, privatna večera po mjeri

Inovativni restorani s globalnim štihom Loïca

Klasična francuska kuhinja, mediteranski okusi, privatna večera po mjeri

Barry je pripremio rafinirano meso i morske plodove

Svoje vještine sam usavršio s kulinarskim velikanima kao što su Jamie Oliver, Rick Stein i Paul Ainsworth.

Filip: azijsko-francuska fuzija

Francusko-japanska gurmanska fuzija s umamijem, ravnotežom, preciznošću i iznenađenjem.

Luksuzno domaće kuhanje s ChefKandzom

Strastveni kuhar s dugogodišnjim iskustvom u kreiranju ukusnih jela iz svih vrsta kuhinja.

Michele: karipsko-azijska fuzija

Oduševljeni ste stvaranjem autentičnih, jedinstvenih okusa koji spajaju Karibe i Azije.

Odvažna globalna fuzijska večera od strane Geralda

Uklapam bliskoistočne i evropske okuse u nezaboravna jela.

Doživljaj s ličnim kuharom Autor: Matt Cranston

Živim da bih kuhao i kuham da bih živio, nešto što radim s radošću posljednjih 35 godina. Najveća mi je radost čuti šapat zadovoljstva i vidjeti zadovoljne osmijehe preko stola.

Okusi svijeta

Stvaram maštovite okuse koji oduševljavaju moje klijente pružajući nevjerovatno iskustvo.

Britanska fuzija koju nudi Alex

Specijalizovao sam se za uravnotežene obroke, spajajući globalne inspiracije sa tradicionalnim vrijednostima.

Emilyni sezonski okusi

Kuhar obučen za Michelin donosi italijansku toplinu za vaš stol, gdje god se nalazili.

Bliskoistočna hrana za dušu koju priprema Sid

Ja sam kuhar s Bliskog istoka s globalnim iskustvom u kuhanju i obukom u elitnim kuhinjama.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva