Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: London Borough of Islington

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: London Borough of Islington

Šef kuhinje

Fusion Indian fine dining by Arup

25 godina iskustva Moje gastronomsko putovanje obuhvata zapadne i indijske kuhinje, od Delhija, do Francuske, do Londona. Magistrirao sam hotelijerstvo i ugostiteljstvo i obuku o sigurnosti hrane. Moj restoran je zaradio Michelinov tanjir na Grand Trunk Roadu, putem inovativne indijske kuhinje.

Šef kuhinje

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

15 godina iskustva sam se pobrinuo za klijente visokog profila, ali sam ponosan na pozitivne povratne informacije gostiju. Studirala sam komercijalnu kuhinju na Melbourne Polytechnic i pohađala majstorski kurs u teksaškom roštilju. Kuhano na uglju na poznatim tržnicama Queen Vic u Melbournesu, koje vam sada donose odvažan okus

Šef kuhinje

Globalni okusi i roštilj od strane Seana

15 godina iskustva sam započela na noćnim sajmovima u Melburnu, a sada nudim privatne večere u Londonu. Studirala sam komercijalnu kuhinju, Cret 3, na Politehničkom fakultetu u Melburnu. Pobrinula sam se za uzbudljive goste i isporučila jelovnike za vjenčanja i privatne zabave.

Šef kuhinje

YE - pan-azijska fuzija

Ja sam Le Cordon Bleu Paris obučen, malezijski privatni kuhar s bogatim kulinarskim iskustvom, od kulinarskih kurseva do ugostiteljstva za korporativne događaje i privatne zabave. Unosim profesionalnu vještinu i strast svakom jelu. Jela s potpisom uključuju Nasi Lemak, malezijsku curry piletinu, Satay, Mee goreng i razne morske plodove i kolače. Nakon što sam živio u 6 zemalja na 4 kontinenta i putovao u više od40 zemalja, volim dijeliti svoje kulinarsko znanje, priče s putovanja i preporuke za London i šire. Govorim engleski, mandarinski, kantonski i malajski.

Šef kuhinje

Šire područje Londona

Svježa domaća kuhinja Ane

7 godina iskustva Moja kulinarska stručnost je raznolika i profinjena, usredotočena na ljubav i zajedništvo. Studirala sam gastronomiju u Brazilu, trenutno učim sladoled i više o francuskim pecivima. Radila sam u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, poboljšavajući svoje kulinarske vještine.

Šef kuhinje

YUZU: meni za degustaciju kuhara u restoranu

13 godina iskustva sam usavršio svoje vještine u 3 kuhinje s Michelinovim zvjezdicama i pomogao u pokretanju 5 restorana. Radio sam u The Five Fields u Chelseaju, Shaun Rankin u Grantley Hallu i Bohemia Jersey. Pomogla sam u kreiranju menija u restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Massimiliano: italijanska i japanska fuzija

15 godina iskustva obučena u Italiji i Londonu, savladala sam raznovrsne kuhinje i vodila vrhunske kuhinjske timove. Studirala sam kulinarstvo u Italiji, postavljajući temelje za svoju karijeru. Vodio sam timove u vrhunskim kuhinjama, kao što je Roka, usavršavajući svoje vještine i vodstvo.

Ukusna hrana za vaše tijelo, um i dušu

15 godina iskustva Radio sam kao kuhar za klijente visoke vrijednosti, spajajući ishranu s kreativnošću. Studirala sam na Leiths School of Food and Wine i stekla diplomu iz ishrane. Magistriram iz prehrambene politike, proučavam prehrambene sisteme i održivost.

Alanovi klasični obroci i jelovnici za profinjenu degustaciju

25 godina iskustva Bavim se finim restoranima, luksuznim hotelima i vrhunskim gastropubovima. Imam NVQ Nivo 3 diplome iz ugostiteljstva i ugostiteljstva. Radio sam u prvom londonskom poglavlju, gdje sam pomogao timu da osvoji Michelinovu zvjezdicu.

Londonski privatni kuhar - svježa, šarena kuhinja

10 godina iskustva Ja sam predani kuhar s jakim iskustvom u privatnim domaćinstvima i superjahtama. Obuku sam trenirala kod izvrsnih glavnih kuhara, poboljšavajući svoje kulinarske vještine. Radio sam u privatnim domaćinstvima i na superjahtama.

Sezonska biljna večera uz Maisie

17 godina iskustva blisko sarađujem s organskim farmama i koristim hranjive, pažljivo uzgojene proizvode. Godine praktičnog treninga u različitim kuhinjama poboljšale su moje vještine. Moja pekara i restoran u Istočnom Londonu slavi lokalne sastojke s globalnom inspiracijom.

Italijanski i mediteranski fini restorani u društvu Giovannija

11 godina iskustva Imam iskustvo s kuharom u restoranima s Michelinovim zvjezdicama, luksuznim hotelima i privatnim događajima. Obučavao sam se za fine restorane i restorane s Michelinovim zvjezdicama u Italiji i Ujedinjenom Kraljevstvu. Kuhala sam za VIP osobe, izvršne direktore, pa čak i kraljevsku porodicu, a imam i luksuzno hotelsko iskustvo.

Graciela: rimska kuhinja i globalni okusi

20 godina iskustva Dolazeći od porodice ugostitelja, spajam rimsku autentičnost i međunarodni štih. Obučena sam za 12 različitih nacija, usavršavajući svoje vještine u vrhunskim kuhinjama širom svijeta. Bio sam glavni kuhar u engleskoj vladi, predstavljajući rimsku kulinarsku tradiciju.

Međunarodni jelovnici Shalome

3 godine iskustva Ja sam inovativni kuhar i ugostitelj koji je kuhao za kulinarske velikane kao što je Jamie Oliver. Diplomirao sam menadžment u ugostiteljstvu na Univerzitetu u Surreyu. Osvojio sam Vegan Catering Company of the Year 2022. godine i imam više od 100 recenzija s 5 zvjezdica online.

Jednostavni sastojci, mnogo okusa Panagiotisa

11 godina iskustva koje sam naučio u Angler, City Social i Pollen Street Social, sve s Michelinovim zvjezdicama. Završio sam dvogodišnji kulinarski program u Grčkoj, koji je obuhvatio pripreme i napredne tehnike. Bio sam zaposlenik mjeseca cijele godine u restoranu Angler, restoranu s Michelinovom zvjezdicom.

Sebastianovi klasični italijanski jelovnici

12 godina iskustva Radio sam u poznatim ustanovama i kao kuhar za događaje i pojedince. Stekao sam temeljne kulinarske vještine na Westminster Kingsway Collegeu. Neprestano usavršavam svoje vještine koje klijenti zaista cijene.

Jedite kao rock zvijezda pored Mitcha

15 godina iskustva pripremam ukusnu hranu za muzičare kao što su Metallica, Red Hot Chilli Peppers i Queen. Moja ljubav prema kuhanju zdrave hrane inspirisana je mojim roditeljima. Bio sam predstavljen u The Sunday Timesu za moj rad u Metallici 2024. godine.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva