Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Cuajimalpa

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Cuajimalpa

Šef kuhinje

Mexico City

Alberto: Okusi Meksika

8 godina iskustva Vježbe i rad u hotelu u Mexico Cityju, banket s italijanskim kuharom. Studirala sam i završila gastronomske studije na Univerzitetu UNIVDEP. Imao sam priliku kuhati za medijske ljude.

Šef kuhinje

Erick iza okusa plamena i fuzije

8 godina iskustva sam počela u Meksiku i učila od majstora kao što su Benito Molina i Gordon Ramsay. Studirala sam na Konzervatoriju za kulturu meksičke kuhinje. Trenutno sam vlasnik kreativne firme za fine restorane.

Šef kuhinje

Privatna večera s kuharom Juan Carlosom

20 godina iskustva specijalizovan sam za pružanje jedinstvenih gastronomskih doživljaja. Pohađala sam školu kulinarstva i obučila se u Aaa standardnim hotelima. Vrhunski sam kuhar u Meksiku više od pet godina.

Šef kuhinje

Sveta Trojica meksičke hrane

13 godina iskustva Pružam prilagođene usluge cateringa za korporativne događaje i proslave. Studirala sam na Nacionalnoj školi za antropologiju i historiju i UVM. Kreirala je gurmansku liniju salsas Mapachtli artisan salsas 2015. godine.

Šef kuhinje

Fuzalni sto Rodrigo

14 godina iskustva Na moje kulinarske vještine utiču japanske kuhinje, kruzeri i peciva. Diplomirao sam slastičarnicu prije 6-godišnje kulinarske karijere na privatnim jahtama. Osim kulinarske fondacije u japanskoj kuhinji, imam i poslastičarnicu.

Šef kuhinje

Moderna meksička kuhinja Rodriga

14 godina iskustva sam započeo u japanskom restoranu, a zatim u Biku, gdje sam naučio napredne tehnike. Diplomirala sam pravljenje peciva na Le Cordon Bleu. Izabran sam za stažiranje u Nomi 2014. godine.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva