Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Frascati

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Sve usluge profesionalnog kuhara

Autentična italijanska večera u Umbriji od strane Laure

Nudim autentične jelovnike, zasnovane na lokalnim proizvodima i tradicionalnim tehnikama.

Elegantna italijanska večera u Enrici

Kreiram jela koristeći svježe, sezonske sastojke i inspirisana porodičnom tradicijom.

Italijanska večera uz Pierfrancesco

Spajam japanske tehnike s italijanskom tradicijom za kreiranje inovativnih, ukusnih jela.

Andreini profinjeni meniji

Bio sam glavni kuvar u jednom francuskom restoranu sa zvjezdicom.

A Taste of Nonna's Love

Autentična domaća jela, koja pripremaju prave italijanske bake, u vašoj kuhinji.

Kuhar kao u restoranu, ali kod kuće

Moja jela su uvijek osmišljena i istražena na osnovu sezonskih sirovina, uglavnom direktno iz vrta naše farme u blizini Rima.

Patriziina gurmanska sirova biljna kuhinja

Iz mog istraživanja prirodne hrane, iz više od deset godina iskustva i solidnog stručnog obrazovanja, rađaju se kulinarska iskustva sirove i biljne hrane, profinjena i jedinstvena.

Uzvišena italijanska večera u društvu Giovannija

Morski plodovi, tradicionalni italijanski, moderni detalji, oplata, inovativne tehnike.

A Gradire - Ugodna hrana

Kuhati samo sa pouzdanim sirovinama: pouzdani piljari, mesari i trgovci ribom. Uvijek poštujem hladni lanac. Nadam se da ćete uživati.

Gastronomske ture koje organizuje Filippo

Kuhala sam za poznate ličnosti predstave, uključujući U2, Madonnu, R.E.M. i Sting.

Kreativna italijanska kuhinja s Federicom

Prilikom kuhanja miješam tradicionalna jela s jedinstvenim sastojcima i profinjenim oplaćenjem.

Gurmanski, tradicionalni, obnovljeni i moderni

Kuhala sam za modnu pistu Vječna kolekcija u galeriji Colonna, glumci, ličnost.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva