Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Siena

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Siena

Šef kuhinje

Francescova visokokvalitetna italijanska kuhinja

25 godina iskustva sam usavršio svoje vještine u kuhinjama restorana u Italiji u Rimu i Toskani. Specijalizovao sam se kao kuhar u Istituto Alberghiero di Chianciano Terme. Radila sam obroke i događaje za menadžere i važne likove na ekskluzivnim lokacijama.

Šef kuhinje

Toskanski i kampanijski okusi Roberta

20 godina iskustva Ja sam profesionalni kuhar s iskustvom u ugostiteljstvu i restoranima. Obučavao sam se na kulinarskim institutima i kroz praktično iskustvo s porodičnim tradicijama. Podučavam enogastronomiju na institutu za ugošćavanje, dijeleći svoju stručnost o vinu i hrani.

Šef kuhinje

Toskanska kuhinja Raffaele i Giovanne

25 godina iskustva Vlasnik pizzerije i kuhar u prestižnim hotelima u Firenci. Profesionalna kvalifikacija za ugostiteljske usluge. Sa suprugom radim kao privatni kuhar.

Šef kuhinje

Robertova napredna italijanska kuhinja

S više od 30 godina iskustva u svijetu kuhanja, svoju strast sam pretvorila u svoju vještinu. Rođen sam u Napulju i od malih nogu sam udahnuo mirise svoje kućne kuhinje: moja baka mi je dala ljubav prema tradicionalnim napolitanskim jelima, koja još uvijek predstavljaju korijene mog kulinarskog stila. Nakon pohađanja hotelske škole, imao sam priliku raditi u hotelima i restoranima velikog prestiža, gdje sam usavršio svoje tehničke vještine i produbio umjetnost ugošćavanja. Danas i dalje doživljavam kuhinju s istim entuzijazmom kao i uvijek. Podučavam djecu koja žele krenuti ovim putem i ponuditi ekskluzivnu uslugu kuhara kod kuće, donoseći kvalitet, profesionalnost i toplinu autentičnog doživljaja direktno u domove mojih klijenata.

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva