Airbnb usluge

Kuhari na lokaciji: Scandicci

Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.

Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: Scandicci

Šef kuhinje

Firenca

Luksuzni restorani s kuharom Antoniom Patelom

9 godina iskustva obučavao sam se u poznatoj školi ALMA i radio u restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Studirala sam u školi ALMA i školovala se u vrhunskim restoranima San Domenico i Enrico Bartolini. Nakon škole ALMA i rada u dva restorana s Michelinovom zvjezdicom, kuhala sam širom svijeta.

Šef kuhinje

Montecatini Terme

Amerigoov okus Toskane

30 godina iskustva Moja kulinarska karijera obuhvata kuhinje u Italiji, Engleskoj, Francuskoj i SAD-u. Završio sam obuku sommeliera i kurseve uparivanja hrane i vina. U Firenci sam otvorila restoran Ristorante Baccarossa, restoran s 40 mjesta specijalizovan za ribu.

Šef kuhinje

Autentično kulinarski doživljaj koji organizuje Luca u Firenci

10 godina iskustva Imam bogatu, raznoliku kuharsku karijeru ukorijenjenu u porodičnoj tradiciji i praktičnom iskustvu. Završila sam kurseve regionalne kuhinje, pravljenja tjestenine i pečenja hljeba s kiselim tijestom. Osnovao sam poduhvat specijalizovan za ugostiteljstvo, časove kuhanja i usluge ličnog kuhara.

Šef kuhinje

Firenca

Valentinini okusi Italije

Ja sam strastveni lokalni sommelier, a također sam i kuhar koji je radio u poznatim italijanskim restoranima i hotelima. Oduševljen sam dijeljenjem svog znanja o vinu i hrani. Kombinujem toskanske recepte, strast prema lokalnim i organskim sastojcima i degustaciju vina, stvarajući jedinstvenu fuziju. Završio sam kulinarsku školu u Firenci i imam 13 godina iskustva kao kuhar Član sam italijanske asocijacije sommeliera (Ais) kao sommelier i kušač.

Šef kuhinje

Robertova napredna italijanska kuhinja

S više od 30 godina iskustva u svijetu kuhanja, svoju strast sam pretvorila u svoju vještinu. Rođen sam u Napulju i od malih nogu sam udahnuo mirise svoje kućne kuhinje: moja baka mi je dala ljubav prema tradicionalnim napolitanskim jelima, koja još uvijek predstavljaju korijene mog kulinarskog stila. Nakon pohađanja hotelske škole, imao sam priliku raditi u hotelima i restoranima velikog prestiža, gdje sam usavršio svoje tehničke vještine i produbio umjetnost ugošćavanja. Danas i dalje doživljavam kuhinju s istim entuzijazmom kao i uvijek. Podučavam djecu koja žele krenuti ovim putem i ponuditi ekskluzivnu uslugu kuhara kod kuće, donoseći kvalitet, profesionalnost i toplinu autentičnog doživljaja direktno u domove mojih klijenata.

Šef kuhinje

Tradicija i kreativnost kuhara Massimiliana

Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok

Lokalni profesionalci

Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija

Odabrani zbog kvalitete

Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva

Historija izvrsnosti

Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva