
Airbnb usluge
Kuhari na lokaciji: L'Hospitalet de Llobregat
Pronađite jedinstvenu uslugu čiji su domaćini lokalni profesionalci na Airbnbu.
Uživajte u delicijama privatnog kuhara na lokaciji: L'Hospitalet de Llobregat

Šef kuhinje
Roštilj u penthouseu u centru grada u društvu profesionalnog kuhara
Kao profesionalni kuhar s više od 14 godina iskustva, specijalizovan sam za kreiranje nezaboravnih kulinarskih doživljaja i stvaranje savršenog okruženja. Kuhanje nije samo posao za mene, to je moja strast i ništa mi nije draže od dijeljenja s drugima. Društvena sam osoba koja uživa u upoznavanju novih ljudi i razmjeni priča. Moje kulinarske avanture su me odvele u više od 125 zemalja i imala sam privilegiju da živim u 5 različitih. Neprestano sam u potrazi za novim gastronomskim doživljajima, što me je navelo da usput upoznam nevjerovatne ljude. Moja supruga Kiira, koja dijeli moju strast prema hrani i putovanjima, pridružit će nam se kako bi ovaj doživljaj bio nezaboravan. Ona je veganka, što znači da dobro poznajemo svijet veganskih proizvoda. Hajde da zajedno istražimo svijet, jedan po jedan zalogaj!

Šef kuhinje
Šarena kreativna večera uz Janu
9 godina iskustva Radio sam u velikom restoranu u Škotskoj, razvijajući svoje vještine i kreativnost. Školovala sam se u kuhinji. Kuhanje je moja umjetnost - lijepa, živahna i napravljena s ljubavlju i osmijehom na licu.

Šef kuhinje
Graciela meniji za degustaciju avangardnih morskih plodova
6 godina iskustva obučio sam se u mnogim kuhinjama, pod uticajem francuske kuhinje i strasti prema finim restoranima. U ovim restoranima sam naučio napredne tehnike i kreativne pristupe. Moje tehnike se zasnivaju na inovacijama i visokokvalitetnim sastojcima.

Šef kuhinje
Kreativni mediteranski okusi Janne
12 godina iskustva Odrasla sam u obalnoj Španiji i kuhala u vrhunskim kuhinjama širom svijeta. Diplomirao sam međunarodne kulinarske umjetnosti u Švicarskoj. Studirala sam vrhunsku kuhinju u svjetskoj prijestolnici gastronomije.

Šef kuhinje
Ukorijenjena katalonska kuhinja s Jordijem
10 godina iskustva u vrhunskim restoranima. Imam duboku ljubav prema proizvodu i tradicionalnoj kuhinji, ali s vještinom prihvatam tehniku za podizanje okusa u svakom jelu.

Šef kuhinje
Barcelona
Maríina peciva i ukusna večera
10 godina iskustva kuham od svoje 12. godine, specijalizovano i za peciva i za ukusnu kuhinju. Diplomirao sam gastronomiju i gostoprimstvo u Barceloni, Ekvadoru i SAD-u, usavršio sam svoje vještine u kuhinji s Michelinovim zvjezdicama, usavršavajući kulinarske tehnike.
Sve usluge profesionalnog kuhara

Izraelski okusi fuzije
20 godina iskustva Ja sam kulinarski profesionalac s iskustvom koje spajaju međunarodne okuse. Studirala sam gostoprimstvo i imam praktično iskustvo širom svijeta. Putovanja su upoznala moje kulinarske vještine i senzibilitet, kao i moj pristup mojoj karijeri.

Mediteranski jelovnici Pabla
Tokom moje kulinarske putanje, imao sam priliku istražiti okuse iz cijelog svijeta i savršene kulinarske tehnike. Međutim, u dijeljenju moje strasti prema kuhanju s drugima otkrio sam svoje pravo zanimanje. Kuhanje za voi mi omogućava da kreiram gastronomske doživljaje koji su jedinstveni i personalizovani, prilagođeni vašim ukusima i željama. Svako jelo je umjetničko djelo, a svaki kupac je inspiracija.

Sam: Okusi Levanta
12 godina iskustva Specijalizovan sam za pretvaranje jednostavnih sastojaka u izvanredne obroke. Diplomirao sam pravo na Univerzitetu u Damasku, ali moja strast leži u ugošćavanju. Od Bejruta do Barcelone, volio sam primati goste iz cijelog svijeta u svoj dom.

Federico: ručak i večera na bazi biljaka
3 godine iskustva Mi smo dva strastvena kuhara koji svakodnevno treniraju i usavršavaju naše vještine kako bismo pružili fine restorane. Imamo opsežnu formalnu obuku kroz univerzitete i kulinarske kurseve. Radili smo u mnogim profesionalnim kuhinjama, usavršavajući svoje rukotvorine.

Šarena fuzijska kuhinja s Camilom
15 godina iskustva istraživao sam različite okuse i tehnike kuhanja širom svijeta. Vješt sam u gastronomiji i događajima. Učim za magisterij iz oblasti hrane i pića. Vodila sam kuhinju u restoranu Pachama South American Food i razvila inovativne jelovnike.

Daniele priprema obrok za performanse
6 godina iskustva radio sam u hotelima i restoranima, stvarajući obroke za klijente fokusirane na ishranu. Proučavala sam vrijeme hranjivih tvari, dizajn menija i energetsku ravnotežu kako bih podržala ciljeve uspješnosti. Ja sam certificirani ANutr, poznat po premošćivanju kulinarske prakse s prehranom.

Večera inspirisana širom svijeta od strane Helia
8 godina iskustva koje sam kuhao u kuhinjama širom Južne Amerike i Evrope. Studirala sam tehnološku gastronomiju na Senacu u Brazilu 2013. godine. Radio sam u Gracia Baru i Pizzaria Via Roma u Brazilu.

Kreacije od riže: Paellas i još mnogo toga
20 godina iskustva Ja sam kuhar specijalizovan za kreiranje osjetilnih, gastronomskih menija koji podsjećaju na emocije. Također imam magisterij iz upravljanja restoranima. Također sam trenirao u restoranu s Michelinovim zvjezdicama koji je vodio španski kuhar Martín Berasategui.

Pablo: tapasi, paella i mediteranski okusi
S bogatim iskustvom u ugostiteljstvu, radio sam kao kuhar u luksuznim hotelima u Argentini, usavršavajući korisničku podršku i vrhunske usluge. Također sam stekao vrijedno iskustvo u bistroima, a radio sam u poznatim restoranima u Andori i Barceloni, organizujući kulinarske događaje. Moja raznolika putanja mi je pružila širok i raznovrstan pogled, koji se lako prilagođava različitim gastronomskim izazovima.

Federicovi okusi iz Evrope
25 godina iskustva Ja sam strastveni gastronomija s iskustvom širom Evrope i Amerike. Obučavao sam se u kulinarskoj školi i u različitim restoranima u Barceloni. Posjedovao sam i upravljao Locanda del Leon d'Oro deceniju.

Brunove francusko-mediteranske kreacije
27 godina iskustva Moja kuhinja balansira francuske osnove s mediteranskim i svjetovnim štihom. Proveo sam godine usavršavajući svoje kulinarske vještine u restoranima prije nego što sam započeo svoje. Također sam se obučio za Paula Bocusea, legendarnog uticajnog kuhara, u Grenobleu u Francuskoj.

Italijansko-brazilska fuzija Josea Carlosa
4 godine iskustva Bivši student biomedicinskog inženjera, radio sam u Ritz Paris i u Barceloni. Obučavao sam se na Akademiji kulinarskih umjetnosti u Le Bouveretu. Radila sam u restoranu s 3 Michelinove zvjezdice, usavršavajući svoje vještine izražajne kuhinje.
Privatni kuhari koji će osigurati savršen obrok
Lokalni profesionalci
Zadovoljite svoj apetit, od ličnih kuhara do prilagođenih ugostiteljskih opcija
Odabrani zbog kvalitete
Svaki kuhar se ocjenjuje na osnovu svog kulinarskog iskustva
Historija izvrsnosti
Najmanje 2 godine rada u sektoru kulinarstva
Istražite još usluga na lokaciji: L'Hospitalet de Llobregat
Više usluga za istražiti
- Privatni kuhari Barcelona
- Fotografi Valencija
- Lični treneri Alicante
- Privatni kuhari Palma
- Privatni kuhari Marseille
- Privatni kuhari Cannes
- Fotografi Donostia-San Sebastian
- Fotografi Bordeaux
- Fotografi Antibes
- Privatni kuhari Barcelonès
- Privatni kuhari Saint-Tropez
- Fotografi Aix-en-Provence
- Lični treneri Biarritz
- Privatni kuhari Nord de Palma District
- Fotografi Girona
- Privatni kuhari Cassis
- Privatni kuhari Serra de Tramuntana
- Lični treneri Barcelona
- Lični treneri Palma
- Fotografi Marseille
- Fotografi Cannes
- Lični treneri Barcelonès
- Lični treneri Nord de Palma District
- Fotografi Cassis