Otkazivanja
Otkazivanja
Otkazivanje rezervacije
- Kako da otkažem rezervaciju smještaja?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu izmijeniti rezervaciju doživljaja?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu otkazati zahtjev za rezervaciju?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Kako mogu otkazati rezervaciju zbog vanredne okolnosti?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Ako se moji planovi putovanja promijene zbog pandemije COVID-19, koje su moje opcije otkazivanja?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- How do I restore a canceled reservation?članak s informacijama za pomoć korisnicima
Otkazivanja na inicijativu domaćina
- Šta će se dogoditi ako domaćin otkaže moju rezervaciju?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Šta da radim ako mi domaćin mora otkazati rezervaciju?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Šta će se dogoditi ako mi domaćin otkaže doživljaj ili događaj?članak s informacijama za pomoć korisnicima
Pravila
- Koji su uslovi otkazivanja mog boravka?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Šta su to Airbnbovi uslovi otkazivanja doživljaja?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Da li se uslovi koji se odnose na vanredne okolnosti primjenjuju na moju rezervaciju tokom pandemije COVID-19?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Da li putno osiguranje pokriva potraživanja vezana za koronavirus (COVID-19)?članak s informacijama za pomoć korisnicima
- Uslovi koji se odnose na vanredne okolnostičlanak s informacijama za pomoć korisnicima
- Uslovi koji se odnose na vanredne okolnosti i koronavirus (COVID-19)članak s informacijama za pomoć korisnicima